Skip to content

Modele de ]”>optimizare site seo de urmat

November 7, 2012

În ultimele luni, stradania mea de a publica si de scris pe site si în presa, în general, are într-adevar redus la minim, în liceu, sport si alte angajamente, web-ul poate fi înca un pic “retrogradat într-un colt, si scris articole din a fost ulterior retrase din circuitul agricol. În aceste zile sper sa ma întorc in cadrul unui ritm decent, postarea ceva mai devreme în timp, un tutorial destul de interesant citit de curând, si as dori sa se întoarca, aceasta poate fi Michael Gray.
Problema abordata este etatea, dar atinge o problema in crestere in actualul Optimizare seo: faptul ca întreaga linie de gândire, care vede “trucuri” solutia. Traducere poate fi destul de accentuat, în unele cazuri (negresit am încercat sa limiteze) am inclus o referire la situatia de fapt pur “locale”. Lectura placuta!
Michael Gray, de la Wolf-Howl
Când merg la o conferinta, sau cel putin de câteva ori pe an prin e-mail, sunt intrebat “care sunt secretele tale privind optimizare site seo“? “Sau” Hei! Pe ce keyword-uri cheie te bazezi? Poti sa-mi arati câteva website-uri pe care le urmaresti? “. Atâta timp cât ati câstigat încrederea mea, cu toate acestea, nu cred ca am a va arata nimic. Am facut greseala sa o data, iar 3 luni mai târziu am vazut o clona website creat de catre persoana cu care am vorbit. Nu e ca nu ma intereseaza de a ajuta alte oameni sau vrei sa fi platite, pentru ca eu cred ca e înca o parte din rolul meu în comunitate. Dar exista o ceea ce difera între cineva care poate fi la usa ta sa ceara mâncare free si cineva întreaba, “Hei, pot sa merg la pescuit odata cu tine, astfel ca am putea învata cum sa pescuiasca singur?”.

Eu nu sunt prima generatie de Optimizare seo ca si altii, am fost în jurul pentru un “timp si am facut o multime de întrebari (uneori proaste), am testat si a facut o multime de greseli mici si catastrofale de-a lungul drumului, m-am impotmolit in blackhat, am încercat sa fac unele lucruri care nu trebuiau, si asa am învatat. Atât de mult din ceea ce se întâmpla în comunitatea Optimizare seo azi nu sa puna întrebari, sa învete si sa învete, sa pierdem timpul, realizeaza concurs de popularitate si drame. Prea multi oameni se concentreze pe gasirea secrete de metode rapide si usor de a realizeaza o multime de bani numai pentru a merge în jurul valorii de si mândriti-va cu el la lume, atunci când ar trebui sa încerce sa învete cum tot ceea ce fac, si ce sa faca atunci când ceva nu merge bine în proiectul lor initiala. Pentru ca, cand ceva nu merge corect poate fi gasit exact asa cum au fost la început: fara cunostinte. Si tot ce poti realizeaza este sa mergeti vâneaza truc urmatoare SEO sau optimizare google
Aflati ca SEO este ca o vânatoare. Fara a învata cum sa se simta în coaste la prada, cum ar fi drive-o, si cum sa omoare sa se hraneasca tine si familia ta, nu vei supravietui. În schimb, toata lumea vrea sa-si întemeieze viata sa pe secretele de SEO. Dar atunci când Motoarele de cautare a anuntat ca se schimba algoritmul de site-uri numai pentru a lovi prea optimizate, toate s-au plâns ca în jurul valorii de forumuri si retele sociale intrebi ce se va întâmpla, ce sunt aceste schimbari evaziv, modul în care acestea vor actiona imediat ca Google mascarea acestora de catre mezzuccio arahide bazat pe falsuccia popularitatea link-ul facut pe site-urile de peste mari.
În schimb, la fel ca în povestea celor trei purcelusi, în cazul în care elementele de baza ale websiteului vor fi mai bine, poate fi destul de putin probabil ca exista modificari sau fluctuatii, cum ar fi pentru a duce la probleme. În cazul în care structura poate fi buna, în cazul în care continutul este foarte bine scris si bine-tematicizzato websiteului, în cazul în care te-ai gandit la faza de proiectare (si daca au efectuat deja o faza de proiect), în cazul în care dumneavoastra sociala prezenta mass-media va fi proportionala odata cu Valoarea absurd de link-uri care site-ul poate fi gasit .. Totul va deveni bine. Continutul poate fi rege, dar daca fundamentul tehnic si popularitatea sunt atât de prost facut ca motoarele de cautare nu pot naviga (Flash si Ajax sunt doua exemple .. dar, de asemenea, forma structurala de link-uri nu gluma), apoi continutul cel mai placut ramân îngropate în pamânt, sau cel destul de mult în SERP ca cat priveste te vei uita cu unele ciudat “instrument de magie”. Acesta este o combinatie a tuturor pieselor de lucru laolalta poate fi o alchimie perfecta intre tehnologie, copywriting si marketing, care face posibila succesul unui site, nici un secret citi pe pagina de carte electronica sau de locatie impreuna cu majuscule.
În spatiu de concentrându-se pe SEO secrete, mai clar sa se concentreze pe învatarea principale: cum sa setati permalinks, cum de a alege continutul sa scrie, cum sa structureze un site, viteza l, modul de utilizare microdatele, pe baza forumuri si intruniri, probabil, cu întrebari serioase, totusi. Tu nu se opresc nicicand de învatare: înainte de a redirectiona la secretele si petreaca sute de euro improbabile în cursuri de dans video si software-ul poate fi uzitat pentru a urmari grave, multe conventii sau numai pentru a extinde domeniul lor de cunoastere.
Te simti ferratissimo din punct de vedere tehnic? Ei clar, începe sa cumpere carti de marketing, chiar si clasic.
Cautare organice casa ta arata? Inceput de a studia modul în care AdWords.
Nu deveni un consultant de marketing sau AdWords, dar cunoasterea faptelor impreuna cu care le realizeaza munca ta va deveni foarte diferit, vei avea o educatie mai larg. Nu ratati Cinci minute din timpul dumneavoastra în spatele vanzatorii sarpe de petrol sunt bani potential pierzi în acest timp sunt destul de mult mai reale decât a încerca sa-si vânda.

Advertisements

From → Uncategorized

Comments are closed.

%d bloggers like this: