Skip to content

Cu ocazia optimizarii unui site ce trebuie sa tinem minte

November 20, 2012

Cu ocazia optimizarii unui website, pentru motoarele de cautare poate fi la fel de important atat optimizarea interna cat si optimizarea externa. In privinta performantelor unui site numele de domeniu ales cum ar fi si calitatea serviciului de cazare, sunt de asemenea factori esentiali. Poate fi indicat ca numele de domeniu sa fie unul sugestiv, de exemplu cand poate fi vorba despre un site dedicat serviciului de inchirieri de masini atunci este oportun sa alegem un nume de domeniu care reflecta cat se poate de bine acest serviciu. De asemenea este foarte apreciabil metoda sau programele odata cu care se realizeaza constructia unui website. In zilele de astazi din nou oricine poate face un website si fara cunostinte de programare destul de aprofundate pentru ca sunt destul de multe programe gratuite pe internet impreuna cu care se poate realiza un , insa fiecare dintre aceste programe are si limite cum ar fi si avantaje. Daca am dori insa un site odata cu adevarat performant din compler punctele de vedere atunci cel mai indicat poate fi sa cautam o firma specializata care poate presta servicii bun in acest domeniu: citeste aici
Optimizarea interna al unui website poate fi o materie foarte vasta, astfel ne vom rezuma decat la cateva dintre elementele mai importante ale optimizarii din internul. Cand se doreste ca un website sa ocupa o pozitie buna in motoarele de cautare de exemplu pe baza expresiei de cautare, inchirieri de masini, atunci este destul de indicat ca structura interna al websiteului sa fie astfel conceput incat sa fie bogat in texte iar textele respective sa fie bogate in variatia expresiei, inchirieri de masini. Poate fi destul de folositor daca expresia poate fi parte componenta al mai multori titluri, in cadrul paginilor interne ale site-ului. La fel de apreciabil poate fi ca expresia sa apara cu litere cat mai mari si odata cu litere ingrosate, in cadrul continutului. De asemenea este destul de indicat ca paginile site-ului sa contina descrieri meta corecte. Descrierile meta trebuie sa reflecte continutul paginilor la care se refera. Aceste descrieriri sa nu fie mai lungi decat 160 – 200 de caractere. Daca paginile unui contin foarte multe imagini sau alte elemente din cauza carora se incarca dificil atunci neaparat trebuiesc luate masuri numai pentru a mareste viteza lor de incarcare numai pentru ca altfel acest lucru poate fi daunator. Conteaza si originalitatea precum si relevanta textelor. De fiecare data trebuie sa incercam sa impodobim website-ul impreuna cu imagini si odata cu texte originale pentru ca textele copiate din alte surse online nu au o valoare destul de mare numai pentru motoarele de cautare. Trebuie sa avem grija si de forma structurala websiteului in general, de exemplu poate fi foarte folositor daca vizitatorii pot ajunge oriunde in site, din maxim trei click-uri.
Optimizarea externa in principiu se rezuma la culegerea de referinte pentru website-ul care face obiectul promovarii. La fel la fel ca si optimizarea interna si optimizarea externa poate fi un subiect destul de vast iar astfel si in acest caz ne vom limita decat la unele elemente mai importante. O posibilitate pentru a aduna referinte bun pentru un este inscrierea in directoarele de link-uri vezi Daca se doreste promovarea de exemplu pe baza expresiei, inchirieri de masini, atunci poate fi destul de indicat ca odata cu ocazia inscrierii in directoare sa completam campul alocat numai pentru cuvintele cheie cu aceasta expresie cum ar fi si cu alte expresii similare. Trebuie sa fim atenti si la clasa in care vom inscrie site-ul respectiv este destul de indicat sa nu inscriem website-ul impreuna cu acelasi titlu si odata cu acelasi caracterizare in multe directoare. Caracterizarea site-ul in directoare, trebuie sa fie unul mai scurt, format numai din cateva propozitii sugestive. Dintre celelalte posibilitati de promovare mai putem aminti si forumurile, blogurile, comentariile pe alte site-uri, cu alte cuvinte posturi de la internet unde putem lasa o semnatura sub forma unui link catre site-ul nostru.

Advertisements

From → Uncategorized

Comments are closed.

%d bloggers like this: